Puutarhaliiton asiantuntijat

Yhteydenotot:

Kilpailukykyä laadusta

Laatujärjestelmän avulla yritys pystyy hallitsemaan toimintansa riskit ja tuotantonsa laatua. Hyvä laadunhallinta parantaa yrityksen kannattavuutta vähentäen hävikkiä ja parantaen tuotteiden pääsyä markkinoille. Usein laatujärjestelmä myös vahvistaa kuluttajien luottamusta tuotteisiin.

Valmennamme yrityksiä laatujärjestelmien valinnassa ja niiden käyttöönotossa. Autamme elintarviketuotannon riskiarvioinnissa ja vaarojen hallinnassa. Tarjoamme laatujärjestelmien sisäisiä arviointeja ja avustamme johdon katselmuksissa. Valmennuksemme avulla saat tietoa auditointien vaatimuksista ja sisällöistä. Käytettävissäsi ovat tehtävään koulutetut ja kokeneet asiantuntijamme.
Palvelemme Sinua koko Suomessa, – också på svenska!

Lataa esite!

Katarina Lassheikki

Katarina Lassheikki

Laatupäällikkö, MMM

katarina.lassheikki@puutarhaliitto.fi
p. 040 5520267

GLOBALG.A.P ja GRASP -osaamista peruna- ja puutarhayrityksille

Tarvitsetko apua GLOBALG.A.P. tai GRASP -sertifiointien käyttöönotossa, vai kaipaatko tukea laatujärjestelmän valinnassa? Pohditko kuinka suorittaa sisäisen arvioinnin? Tarjoamme ryhmille ja yrityksille valmennusta GLOBALG.A.P. ja GRASP -sertifioinnista ja suoritamme tarvittaessa myös sisäisen arvioinnin yritykseesi.  Järjestämme  myös kasvinsuojelututkintotilaisuuksia ja annamme neuvontaa kestävästä kasvinsuojelusta, ympäristönhoidosta sekä tuoteturvallisuuden varmentamisesta. Tag gärna kontakt även på svenska!

Anne Piirainen

Anne Piirainen

GLOBALG.A.P. asiantuntija, farm assurer

anne.piirainen@puutarhaliitto.fi
p. 040 96 22 527

Kasvinsuojelu ja GLOBALG.A.P -osaamista peruna- ja puutarhayrityksille

Kasvinsuojeluneuvonnan varmistamme laadukkaan ja turvallisen elintarviketuotannon.
Onko kasvinsuojelututkintosi voimassa? Tarjoamme ryhmille koulutusta integroidusta kasvinsuojelusta sekä järjestämme tutkintotilaisuuksia tarpeesi mukaan.
Annamme neuvontaa kestävästä kasvinsuojelusta.

Hanna Skogster

Hanna Skogster

Kasvinsuojelun asiantuntija, MMM

hanna.skogster@puutarhaliitto.fi
p. 044 769 0333

Hedelmän- ja marjanviljely

Hedelmän- ja marjanviljelyn ryhmäneuvontaa tehdään yhteistyössä Hedelmän- ja Marjanviljelijäin liiton kanssa, joka järjestää viljelijöille valtakunnallisia seminaareja ja välittää jäsenkirjeissä ajankohtaista viljelytekniikkaan ja kasvinsuojeluun liittyvää informaatiota. Kasvinsuojeluaineiden erityislupien hakeminen viljelijöiden käyttöön on säännöllistä vuosittaista toimintaa ja sillä mahdollistetaan nykyään monen kasvilajin viljelyn taloudellinen onnistuminen.

Tomi Pousi

Tomi Pousi

Hedelmän- ja marjanviljelyn asiantuntija, MMM, agronomi

tomi.pousi@puutarhaliitto.fi
p. 040 552 2717

Tuotantoneuvonta

Taimitarhatuotantoon ja -markkinointiin liittyvä neuvonta ja kehitystyö, koulutukset, opintomatkat, laatutarha-auditoinnit, haitallisten vieraslajien torjunta ja neuvonta, viheralan tuotanto- ja palveluketjun kehittäminen.

KATE-puutarhayrityksen kuntokartoitus

Puutarhaliiton Kate-kuntokartoituksella selvitetään yrityksen vahvuudet ja tuodaan esille sen kehittämiskohteet. Huoltamalla näitä saadaan yrityksen toimintoja ja taloutta nykyistä parempaan kuntoon.

Jyri Uimonen

Jyri Uimonen

Taimitarhatuotannon erikoiskonsulentti, MMM, MTi

jyri.uimonen@puutarhaliitto.fi
p. 040 827 4833

Avomaatuotanto

Avomaavihannes-, marja- ja hedelmätuotantoa palvelevan tiedon keruuta ja välittämistä alan ammattijulkaisuissa.
Tehtäviin kuuluvat myös Laatutarhajärjestelmän sekä Kotimaiset Kasvikset ry :n rekisterien ylläpito ja hallinnointi sekä viljeltyjen kasvisten GTIN -koodien tilauspalvelu.

Annamarja Vilander

Annamarja Vilander

Avomaatuotannon asiantuntija, MMM

annamarja.vilander@puutarhaliitto.fi
p. 0400 480 664