Puutarhaliiton asiantuntijat

Yhteydenotot:

Kilpailukykyä laadusta

Laatujärjestelmän avulla yritys pystyy hallitsemaan toimintansa riskit ja tuotantonsa laatua. Hyvä laadunhallinta parantaa yrityksen kannattavuutta vähentäen hävikkiä ja parantaen tuotteiden pääsyä markkinoille. Usein laatujärjestelmä myös vahvistaa kuluttajien luottamusta tuotteisiin.

Valmennamme yrityksiä laatujärjestelmien valinnassa ja niiden käyttöönotossa. Autamme elintarviketuotannon riskiarvioinnissa ja vaarojen hallinnassa. Tarjoamme laatujärjestelmien sisäisiä arviointeja ja avustamme johdon katselmuksissa. Valmennuksemme avulla saat tietoa auditointien vaatimuksista ja sisällöistä. Käytettävissäsi ovat tehtävään koulutetut ja kokeneet asiantuntijamme.
Palvelemme Sinua koko Suomessa, – också på svenska!

Lataa esite!

Katarina Lassheikki

Katarina Lassheikki

Laatupäällikkö, MMM

katarina.lassheikki@puutarhaliitto.fi
p. 040 5520267

GLOBALG.A.P ja GRASP -osaamista peruna- ja puutarhayrityksille

Tarvitsetko apua GLOBALG.A.P. tai GRASP -sertifiointien käyttöönotossa, vai kaipaatko tukea laatujärjestelmän valinnassa? Pohditko kuinka suorittaa sisäisen arvioinnin? Tarjoamme ryhmille ja yrityksille valmennusta GLOBALG.A.P. ja GRASP -sertifioinnista ja suoritamme tarvittaessa myös sisäisen arvioinnin yritykseesi.  Järjestämme  myös kasvinsuojelututkintotilaisuuksia ja annamme neuvontaa kestävästä kasvinsuojelusta, ympäristönhoidosta sekä tuoteturvallisuuden varmentamisesta. Tag gärna kontakt även på svenska!

Anne Piirainen on GLOBALG.A:P.in rekisteröimä valmentaja ”Registered Trainer”.
Rekisteröityneet kouluttajat ovat alan asiantuntijoita, jotka ovat suorittaneet GLOBALG.A.P.:n maatilojen integroidun varmennuksen kurssin, ja läpäisseet hyväksytysti asiaa koskevan kokeen osoittaen pätevyytensä. Tämä saavutus oikeuttaa heidät antamaan koulutuksia, jotka kattavat turvallisen ja vastuullisen maatalouden GLOBALG.A.P.-standardien täytäntöönpanon. Katso profiilini osoitteessa www.globalgap.org/findmytrainer.

Registered Trainers are industry experts who have completed a GLOBALG.A.P. Integrated Farm Assurance course and successfully passed the relevant exam acknowledging their competence in the subject matter. This achievement authorizes them to provide trainings covering the implementation of GLOBALG.A.P. standards for safe and responsible farming. See my profile at www.globalgap.org/findmytrainer.

Anne Piirainen

Anne Piirainen

GLOBALG.A.P. asiantuntija, farm assurer

anne.piirainen@puutarhaliitto.fi
p. 040 96 22 527

Kasvinsuojelu ja GLOBALG.A.P -osaamista peruna- ja puutarhayrityksille

Kasvinsuojeluneuvonnan varmistamme laadukkaan ja turvallisen elintarviketuotannon.
Onko kasvinsuojelututkintosi voimassa? Tarjoamme ryhmille koulutusta integroidusta kasvinsuojelusta sekä järjestämme tutkintotilaisuuksia tarpeesi mukaan.
Annamme neuvontaa kestävästä kasvinsuojelusta.

Hanna Skogster

Hanna Skogster

Kasvinsuojelun asiantuntija, MMM

hanna.skogster@puutarhaliitto.fi
p. 044 769 0333