Jäsenedut

Puutarhaliiton jäsenyhdistysten edut henkilöjäsenille

Kotipuutarhan kestotilaus
Puutarhayhdistyksen jäsenkortilla saat jatkuvan alennuksen Kotipuutarhan tilaushinnasta. Jäsentilaus on kestotilaus, joka jatkuu vuosi kerrallaan ilman erillistä uudistamista.Tilaukseen sisältyy digilehti ja -arkisto. Keväällä 2023 Kotipuutarhan nettisivuille tulee entistä enemmän vain tilaajille tarkoitettuja digisisältöjä. Kotipuutarha ilmestyy 9 kertaa vuonna 2023. Touko-kesäkuun lehti on muhkea kaksoisnumero. Lue lisää jäsentilauksesta ja tilaa Kotipuutarha -lehti täältä jäsenetuhintaan 64 euroa/vuosi.

Eurofins puutarha-analyysit
Puutarhayhdistysten jäsenet saavat -10 % alennuksen Eurofinsin Kotipuutarhaanalyyseista sekä maanparannus-, kalkitus- ja lannoitusohjeista sekä -5 % alennuksen maan hiilianalyysipaketista (Carbon Check). Lisätietoja analyyseista saat Eurofinsin sivuilta. Liitä tilaukseesi mukaan puutarhaliittolaisille tarkoitettu saatelomake.

 

Seuraavat jäsenedut ovat voimassa vain Puutarhaliiton yhteisellä jäsenkortilla ja edut saat voimassa olevaa jäsenkorttia näyttämällä.

Huomioithan, että jäseneduista ja niihin liitetyistä alennuskoodeista tiedotetaan heille, jotka ovat hyväksyneet Puutarhaliiton markkinointiviestien lähetyksen.

Botania
Tarjoamme -15% edun kaikista pääsylipuista jäsenkorttia näyttämällä pääsylippua ostaessa.

Carbons Finland Oy
Tarjoamme seuraavan jäsenedun Puutarhaliiton jäsenkortin haltijoille verkkokaupastamme:
– 10% alennus, myös tarjoushinnoista: 5-20 litran Puutarha-, ravinne- ja kompostihiilet
– 10 % alennus myös 70 litran pakkauksesta, joka on seulomatonta eli karkeampaa laatua
Alennuksen verkkokaupasta saa alennuskoodilla, joka on toimitettu jäsenille sähköpostilla.

Tämän lisäksi Carbons Finland Oy tiedottaa jäsenkortin haltijoille ajankohtaisista tuotteista ja niiden käytöstä. Viestit lähetetään jäsenrekisterin kautta Puutarhaliiton toimesta.

Fiskars
Tarjoamme kaikissa Iittala myymälöissä (ei verkkokauppa) -20 % edun normaalihintaisista tuotteistamme Puutarhaliiton jäsenkorttia näyttämällä kassalla. Alennus lasketaan tuotteen normaalihinnasta. Etu ei koske palvelutuotteita, uutuuksia, Vintage-tuotteita tai valikoituja Birds by Toikka-, taide- ja erikoistuotteita.

Puutarhamyymälä Muhevainen
Puutarhaliiton voimassa olevalla jäsenkortilla saa -10 % alennusta seuraavista tuotteista:
– osasta puiden ja pensaiden taimista
– perennoista
– siemenistä

Siemen-Flora Oy
Viherkasveista ja taimista sekä vihannesten ja kukkien annossiemenistä -20 % voimassa olevalla Puutarhaliiton jäsenkortilla.

Viherpalvelu Ettala Oy
ARS-työkalut -20 % Puutarhaliiton jäsenille. Edun saa näyttämällä jäsenkorttia Ruskon myymälässä, tai kun tilaa tuotteen sähköpostilla tai verkkokaupan lomakkeella, joka on tarkoitettu yrityksille ja yhteisöille. Sähköpostiin maininta jäsenyydestä. Lähetä sähköpostia: sari.auvainen(at)viherpalvelu.net

Viherpeukalot
Etu puutarhamyymälässämme Valkealassa -7 % ostoksen loppusummasta jäsenkorttia näyttämällä ja verkkokaupassamme kukkalahja kaupan päälle kampanjatunnuksella. Kampanjatunnus ilmoitetaan jäsenkortin haltijoille sähköpostilla. Kukkalahjan arvo on n. 10 euroa.

Viherrinki-myymälät

KH-Puutarhakeskus
Puutarhaliiton jäsenkortilla -10 % alennus ovh-hintaisista tuotteista Katinalassa ja Tammelantorilla Puutarhaliiton jäsenyhdistyksille tarjotaan ilmainen kokoontumismahdollisuus Viherviidakossamme elokuusta pääsiäiseen.
Ota yhteyttä myymälään varataksesi kokoontumistilan.