Jäsenedut

Puutarhaliiton jäsenyhdistysten edut henkilöjäsenille

Kotipuutarhan kestotilaus
Puutarhayhdistyksen jäsenkortilla saat jatkuvan alennuksen Kotipuutarhan tilaushinnasta. Aloita jäsentilauksesi nyt edullisella tutustumistarjouksella: : Saat ensimmäiset 4 lehteä vain 25 eurolla TAI koko ensimmäisen vuoden hintaan 49 euroa! Tämän tutustumisjakson jälkeen tilauksesi jatkuu automaattisesti edulliseen jäsenhintaan 68 €/vuosi. Jäsentilaus on kestotilaus, joka jatkuu vuosi kerrallaan ilman erillistä uudistamista. Tilaukseen sisältyy digilehti ja -arkisto. Lisäksi pääset lukemaan Kotipuutarhan nettisivuilla erityisiä, vain tilaajille tarkoitettuja kirsikka-symbolilla merkittyjä artikkeleita, joita on jo yli 100! Vuonna 2024 Kotipuutarha ilmestyy 9 kertaa. Touko-kesäkuun lehti on muhkea kaksoisnumero. Lue lisää jäsentilauksesta ja tilaa Kotipuutarha -lehti täältä jäsenetuhintaan.

Eurofins puutarha-analyysit
Puutarhayhdistysten jäsenet saavat -10 % alennuksen Eurofinsin Kotipuutarhaanalyyseista sekä maanparannus-, kalkitus- ja lannoitusohjeista sekä -5 % alennuksen maan hiilianalyysipaketista (Carbon Check). Lisätietoja analyyseista saat Eurofinsin sivuilta. Liitä tilaukseesi mukaan puutarhaliittolaisille tarkoitettu saatelomake.

Maaretta Tukiaisen keväiset kirjatarjoukset
Tilaa itsellesi Maaretta Tukiaisen Kasvun tarina – Puutarhan elämää kannatteleva voima -kirja tarjoushintaan 24,90 € (norm. 35,90 €) ja Kasvun vuosi – Luonnon ja oman elämän havaintokirja tarjoushintaan 21,90 € (norm. 29,90 €). Tarjoushinnat ovat voimassa vain 30.4.2024 asti. Tilaus on postikuluton.Tee tilaukset Tuuma-kustannuksen verkkokaupasta.

Frenchic Paint
Tarjoamme Puutarhaliiton jäsenille etukoodin verkkokauppaamme, jolla saa -10 % alennuksen Frenchic Paint -tuotteista. Alennuksen verkkokaupasta saa alennuskoodilla: PUUTARHASSA

Seuraavat jäsenedut ovat voimassa vain Puutarhaliiton yhteisellä jäsenkortilla ja edut saat voimassa olevaa jäsenkorttia näyttämällä.

Huomioithan, että jäseneduista ja niihin liitetyistä alennuskoodeista tiedotetaan heille, jotka ovat hyväksyneet Puutarhaliiton markkinointiviestien lähetyksen.

Biotus Oy / TarhurinApu
Tarjoamme Puutarhaliiton jäsenkortin haltijoille etukoodin verkkokauppaamme, jolla saa -10 % alennusta kaikista ostoskorin soveltuvista tuotteista. Etu koskee oman tuotantomme tuotteita (harsosääskipetopunkki, ripsiäispetopunkki, A. swirskii -petopunkki) sekä petopunkkipusseja (ripsiäispetopunkkipussit, kalifornianpetopunkkipussit ja A. swirskii -petopunkkipussit). Etu on voimassa vuoden 2024 loppuun asti. Alennuksen verkkokaupasta saa alennuskoodilla, joka on toimitettu jäsenille sähköpostilla.

Botania
Tarjoamme -15% edun kaikista pääsylipuista jäsenkorttia näyttämällä pääsylippua ostaessa.

Carbons Finland Oy
Tarjoamme seuraavan jäsenedun Puutarhaliiton jäsenkortin haltijoille verkkokaupastamme
– 15 % alennus 15 litran Puutarha-, komposti- ja nurmikkohiilistä
– 15 % alennus Ravinnelisätyistä biohiilirakeista
– 10 % alennus 500 litran Puutarhahiilien suursäkeistä
Alennuksen verkkokaupasta saa alennuskoodilla, joka on toimitettu jäsenille sähköpostilla.

Tämän lisäksi Carbons Finland Oy tiedottaa jäsenkortin haltijoille ajankohtaisista tuotteista ja niiden käytöstä. Viestit lähetetään jäsenrekisterin kautta Puutarhaliiton toimesta.

Fiskars
Tarjoamme kaikissa Iittala myymälöissä (ei verkkokauppa) -15 % edun normaalihintaisista tuotteistamme Puutarhaliiton jäsenkorttia näyttämällä kassalla. Alennus lasketaan tuotteen normaalihinnasta. Etu ei koske palvelutuotteita, uutuuksia, Vintage-tuotteita tai valikoituja Birds by Toikka-, taide- ja erikoistuotteita..

Premium Resorts Oy
Puutarhaliiton jäsenkortin haltijoille – 10 % alennus kaikista Premium Resortsin majoitusvaihtoehdoista!
Varaa majoittumisesi verkkokaupastamme ja anna varauksen yhteydessä etuun oikeuttava alennuskoodi.
Alennuksen verkkokaupasta saa alennuskoodilla, joka on toimitettu jäsenille sähköpostilla.

Puutarhamyymälä Muhevainen
Puutarhaliiton voimassa olevalla jäsenkortilla saa -10 % alennusta seuraavista tuotteista:
– osasta puiden ja pensaiden taimista
– perennoista
– siemenistä

Siemen-Flora Oy
Viherkasveista ja taimista sekä vihannesten ja kukkien annossiemenistä -20 % voimassa olevalla Puutarhaliiton jäsenkortilla.

Taimitaivas
Tarjoamme Puutarhaliiton jäsenkorttilaisille seuraavan edun:
– 10 % alennus ovh-hintaisista perennoistamme. Etu on käytettävissä sekä paikan päällä että verkkokaupassamme.
Alennuksen verkkokaupasta saa alennuskoodilla, joka on toimitettu jäsenille sähköpostilla, paikan päällä Puutarhaliiton jäsenkorttia näyttämällä.

Viherpalvelu Ettala Oy
ARS-työkalut -20 % Puutarhaliiton jäsenille. Edun saa näyttämällä jäsenkorttia Ruskon myymälässä, tai kun tilaa tuotteen sähköpostilla tai verkkokaupan lomakkeella, joka on tarkoitettu yrityksille ja yhteisöille. Sähköpostiin maininta jäsenyydestä ja alennuskoodi, joka on toimitettu jäsenille sähköpostilla. Lähetä sähköpostia: sari.auvainen(at)viherpalvelu.net

Viherpeukalot
Etu puutarhamyymälässämme Valkealassa -7 % ostoksen loppusummasta jäsenkorttia näyttämällä ja verkkokaupassamme kukkalahja kaupan päälle kampanjatunnuksella. Kampanjatunnus ilmoitetaan jäsenkortin haltijoille sähköpostilla. Kukkalahjan arvo on n. 10 euroa.

Viherrinki-myymälät

KH-Puutarhakeskus
Puutarhaliiton jäsenkortilla -10 % alennus ovh-hintaisista tuotteista Katinalassa ja Tammelantorilla Puutarhaliiton jäsenyhdistyksille tarjotaan ilmainen kokoontumismahdollisuus Viherviidakossamme elokuusta pääsiäiseen. Ota yhteyttä myymälään varataksesi kokoontumistilan.