Jäsenkortti

Puutarhaliiton jäsenrekisteri ja sähköinen jäsenkortti yhdistyksille

Puutarhaliiton jäsenyhdistyksinä olevilla puutarhayhdistyksillä on mahdollisuus liittyä liiton hallinnoimaan yhteiseen jäsenrekisteriin. Puutarhaliiton jäsenrekisteriin kuuluu myös sähköinen jäsenkortti, jonka puutarhayhdistykset voivat halutessaan ottaa käyttöönsä. Jäsenrekisterin ja jäsenkortin tarjoaja on FloApps Oy ja ohjelmisto on nimeltään FloMembers. Puutarhaliitto ylläpitää ja hallinnoi ohjelmistoa ja laskuttaa yhdistyksiä sen käytöstä kerran vuodessa vuosimaksun ja muiden mahdollisten lisämaksujen mukaisesti. 

Jäsenrekisteri
Jäsenkorttia ja siihen liitettyä jäsenrekisteriä lähdettiin kokeilemaan vuonna 2022 jäsenkorttirekisteillä eli ns. suppealla jäsenrekisterillä. Tätä vaihtoehtoa ei enää ole tarjolla vuonna 2023 muille yhdistyksille vaan Puutarhaliitto suunnittelee ottavansa käyttöön yhdistyksille suunnatut omat ala-asennukset eli omat jäsenrekisterit. Tämä vaihtoehto tarjoaa yhdistyksille monipuolisemmat käyttömahdollisuudet jäsentietojen hallintaan sekä helpottaa yhdistyksen taloushallintoa. Lisätietoa jäsenrekisteristä on tulossa maalis-huhtikuun 2023 aikana.

Puutarhaliiton jäsenkortti
Sähköisellä jäsenkortilla jäsenet ovat oikeutettuja saamaan Puutarhaliiton neuvottelemia etuja ja alennuksia jäsenetuliikkeiltä ja yhteistyökumppaneilta, niin myymälöissä kuin verkkokaupoissa. Alennuksia ja etuja saa jäsenetuliikkeistä näyttämällä voimassa olevan jäsenkortin tai todistamalla jäsenyytensä muulla myymälän edellyttämällä tavalla ostotilanteessa. Puutarhaliitto lähettää tietoja jäseneduista kortinhaltijoille sähköpostitse ja eduista ilmoitetaan myös Puutarhaliiton kotisivuilla: https://www.puutarhaliitto.fi/jasenedut/
Jotta voimme lähettää tietoa jäseneduista ja jäsenillemme suunnatuista tarjouksista, tulee rekisteriin liitettävän jäsenen hyväksyä markkinointiviestien vastaanotto.

Sähköinen jäsenkortti
Sähköinen jäsenkortti toimii ns. älypuhelimella. Kortti lähetetään jäsenelle sähköpostitse. Kun kortin linkin avaa älypuhelimella, kortti avautuu puhelimen näytölle. Linkin korttiin voi tallentaa puhelimen aloitusnäytölle, jolloin se on helposti käytettävissä.


Yhteystiedot:

Jaana Ojanen
Hankekoordinaattori
050 518 5715
jaana.ojanen@puutarhaliitto.fi

Lisätietoja jäsenrekisterin palveluntarjoajasta
Palveluntarjoajan tukisivut rekisteriä käyttäville yhdistyksille


Rekisteriseloste

Puutarhaliiton jäsenrekisteri puutarhayhdistyksille